top of page

16&17-11-2020

25-01-2021

Maximaal 8 deelnemers.

HBO/WO opleidingsniveau

3 dagen,

van 10.00 - 16.30 uur

€ 775,00 (excl. BTW)

Locatie: Amsterdam

Werkvormen

* Oefeningen in reflectie, lef,

   loslaten, stilte,

   (professionele) rebellie. 

* Meditaties op maat,

   bij eigen vraagstukken. 

* Duiden en betekenis-geven. 

* Praktisch! Beknopte theorie. 

Thema’s, o.a.

* Persoonlijke rust

* Omgaan met emoties en

   oordelen

* Waarnemen (luisteren! zien!)

* (Expert) Intuïtie

* Compassie

* Zelfkennis

* Ruimte maken voor inzicht

3-daagse training

Wat is wijsheid?

Praktische wijsheid;

met je hoofd en hart erbij.

In deze training verdiep je jouw persoonlijke, praktische wijsheid (verder), zodat je er in leven en werk makkelijker gebruik van kunt maken. Op jouw eigen manier (methode / tao). In de waan-van-de-dag lijkt het soms onmogelijk om hoofd en hart te laten samenwerken aan de best mogelijke actie. Terwijl je wél ergens voelt dat het beter kan. Soms is het alleen al lastig om een complexe situatie tot je door te laten dringen, zo druk is het (om je heen). En er is eigenlijk nooit meer een moment waarop je álle informatie op een rijtje hebt. Op welke manier kan jij dan toch de wijsheid in jezelf blijven aanspreken?

 

Zorg dat de beschikbare informatie in jou samenkomt. Oefen je beginners-houding, je scherpe blik, je wijde blik, je reflectievermogen, compassie en een bewust ontspannen benadering. Zodat je met alle wijsheid kunt omgaan met lastige kwesties, dilemma's en problemen. Op tijd. En verrassend effectief, want je verlangen naar wijsheid heeft een reden. Het wérkt: verbindend, ontspannend en vernieuwend. Precies wat we nodig hebben!  

 

Dit is een praktijkgerichte training in wijsheid, geen cursus filosofie. Diepgang en persoonlijke aandacht gegarandeerd. En wat handig: wél in een groep, maar even niet met je directe collega's. We putten uit verschillende bronnen, en passen technieken toe die je op dit moment verder brengen. 

 

bottom of page